NTS-Group

NTS, advertentie​

2022

 

De opdracht:

Een korte deadline maar een bestaande huisstijl, complete content en een duidelijke briefing. Dat zijn de ideale ingrediënten om in een zeer kort tijdsbestek, printklaar artwork op correcte wijze aan te kunnen leveren.

Het telefoongesprek begon, zoals wel vaker, met de woorden ‘maar er is wel haast bij geboden’. Nou hoeft dit op geen probleem te zijn. Als het na even doorvragen duidelijk wordt dat alle content compleet is, er een duidelijke briefing is en zelfs de aanleverspecificaties voor de drukker bekend zijn, dan zie ik weinig problemen en is de deadline nog steeds realistisch.
Op deze wijze is de samenwerking met NTS tot stand gekomen. Kort na de advertentie van een dubbele pagina, volgden nog 23 verschillende A3-formaat posters die de advertentie ondersteunen.

Mijn aanpak:

De heldere en duidelijke communicatie tussen de opdrachtgever en mij is in dit geval essentieel geweest om de opdracht soepel te laten verlopen.

Ik heb veel ervaring met het verwerken van bestaande huisstijlen. Dit heeft mij bij deze opdracht geholpen om een goed resultaat af te leveren bij de opdrachtgever. Op het moment dat ik als terugkoppeling krijg dat andere collega’s zeer te spreken zijn over het eindresultaat, dan is dit voor mij de kers op de taart.

Al met al een heerlijk project om aan gewerkt te hebben.